Режим роботи магазина:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
Передзвоніть мені

Умови використання

 

Умови використання

Будь ласка, дуже уважно ознайомтеся з умовами надання послуг інтернет-магазином.

Послуговуючись цим сайтом, Ви тим самим погоджуєтесь з умовами його користування.

У разі, якщо Ви не згодні із нижченаведеними умовами, - не користуйтеся цим сайтом.

  1. Погодження із умовами користування

    Клієнт погоджується із нижченаведеними умовами користування сайтом інтернет-магазину, за адресою www.sale.lviv.ua, (далі - Сайт), із усім тим, що стосується товарів, послуг та інформації, які надаються через цей сайт. Умовами користування визначається усе, що стосується товарів, послуг та інформації, які надаються цим сайтом.

  2. Обмеження на використання матеріалів

    Авторські права на матеріали, розміщені на сайті www.sale.lviv.ua, належать власнику та/або постачальникам. Будь-які матеріали, розміщені на цьому сайті, НЕ можуть бути скопійовані, відтворені, перевидані, збережені, передані або розповсюджені несанкціонованим способом. Будь-яке несанкціоноване використання матеріалів сайту веде до порушення Закону України «Про авторське право і суміжні права» та інших законів, які захищають авторські права.Торгові марки (знаки на товарах та послугах), сервісні знаки і логотипи (далі - торгові знаки), які у тому чи іншому вигляді відображено на сайті, належать власникам цих торгових знаків. Ніщо із того, що розміщено на сайті, не може бути трактовано, як безпосередня чи опосередкована передача та/або відмова від прав на використання торгової марки, яка є на сайті.Контент сайту (зображення товарів, тексти, пояснення тощо) належить власникам Інтернет-магазину "sale-lviv-ua" і не може буте скопійованим, відтвореним, перевиданим, збереженим, переданим або розповсюдженим будь-ким у будь-який спосіб. Несанкціоноване використання матеріалів веде до порушення законів України.

  3. Відмова від відповідальності

    Матеріали і послуги цього сайту надаються «як є» без будь-яких гарантій. Сайт не гарантує точності і повноти матеріалів, програм і послуг, що надаються на цьому Сайті. Сайт в будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали і послуги, що надаються на цьому Сайті, а також у згадані в них продукти і ціни. У разі старіння матеріалів і послуг на цьому Сайті, Сайт не зобов'язаний оновлювати їх. Сайт ні за яких обставин не несе відповідальності за будь-які збитки (включаючи, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або від переривання ділової активності), що виник внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання цього сайту.

  4. Конфіденційність. Персональна інформація.

    Сайт оберігає конфіденційність будь-якого клієнта або відвідувача сайту. Сайт не накопичує і не зберігає жодної персональної інформації, як-от ім’я, прізвище, адреса, номер телефону, адреса електронної пошти, допоки Ви самі її не надасте. Якщо ця інформація була надана Вами, то Сайт залишає за собою право її зберігати, обробляти і використовувати з метою якомога кращого розуміння Ваших потреб та побажань як клієнта магазину (наприклад, Ваші уподобання щодо того чи іншого товару тощо). Якщо Ви бажаєте змінити або ліквідувати добровільно надану Вами персональну інформацію, будь ласка, проінформуйте про це за цією електронною адресою: salelvivua@ukr.net

  5. Редагування, видалення і модифікація.

    Сайт залишає за собою право на редагування, видалення й опублікування на своїх сторінках будь-якої інформації, яка не суперечить чинному законодавству, а також видалення і встановлення будь-яких товарів та послуг. Сайт може припинити свою діяльність або змінити/модифікувати будь-які розділи або всі розділи за власним бажанням і без попереднього оголошення. Зміни, внесені до цих Умов, набиратимуть чинності з моменту їх публікації на Сайті.

 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*